404 - Page not found

Sorry, the page you're looking for cannot be found. If you entered the internet address manually please check your entry.

Back to tesa homepage

Did you mean...

Sítě proti hmyzu

S našimi sítěmi proti hmyzu můžete bez obav otevřít okna a dveře dokořán a užít si léto bez otravného bzukotu much či svědivých komářích bodnutí!

Sítě proti hmyzu do oken

Spolehněte se na naše sítě proti hmyzu a užijte si léto ve vašem domově bez otravného bzučení nebo komářích bodnutí!

Sítě proti hmyzu do dveří

Komáři i další hmyz využijí každé příležitosti dostat se do vašeho příbytku. Dejte jim pomocí našich snadno nasaditelných sítí proti hmyzu pro dveře najevo, že nejsou vítáni!

Sítě proti hmyzu do balkonových dveří

Sítě proti hmyzu dokonale ochrání váš domov před nezvanými návštěvníky. Nyní můžete sítí opatřit i rámy balkonových dveří. Sítě do dveří na balkon jednoduše umístíte jak na plastových, tak na dřevěných rámech a navíc je také dle potřeby odstraníte bez poškození rámu.  

Síť proti hmyzu do vchodových dveří

Síť proti hmyzu do vchodových dveří ochrání váš domov před nechtěnými hmyzími návštěvníky. Montáž sítě je velmi jednoduchá – za pomocí samolepicích pásků. Jednoduché je i jejich případné odstranění. Sítě vyrábíme ve dvou odstínech: bílá a antracitová. 

Sítě proti hmyzu do dřevěných oken

Sítě proti hmyzu jednoduše umístíte do dřevěných oken díky systému montáže za pomocí samolepicích pásek. Stejně jednoduše případně odstraníte nalepovací suchý zip z okenního rámu. Sítě fungují samozřejmě i při otevření do polohy ventilačky okna. Ochranné nalepovací sítě proti hmyzu nabízíme v bílé a antracitové barvě. Pokud s vámi bydlí i domácí mazlíčci, doporučujeme síť právě v antracitové barvě, díky ní zůstane stále čistá. 

Sítě proti hmyzu do plastových oken

Sítě proti hmyzu jednoduše umístíte na rámy plastových oken díky systému montáže za pomocí samolepicích pásek. Stejně jednoduché je i případné odstranění sítě. Fungují samozřejmě i při otevření do ventilačky okna. Ochranné nalepovací sítě proti hmyzu nabízíme v bílé a antracitové barvě. Pokud s vámi bydlí i domácí mazlíčci, doporučujeme síť v antracitové barvě, díky ní zůstane stále čistá.

Sítě proti hmyzu do francouzských oken

Síť proti hmyzu do francouzských oken a dveří ochrání váš domov před nechtěnými hmyzími návštěvníky. Montáž sítě do francouzského okna je velmi jednoduchá – za pomocí samolepicích pásků. Sítě vyrábíme ve dvou odstínech: bílá a antracitová. 

Sítě proti hmyzu do hliníkových oken

Sítě proti hmyzu jednoduše umístíte do hliníkových rámů oken díky systému montáže za pomocí samolepicích pásek. Stejně jednoduše případně odstraníte nalepovací pásek tesa z  hliníkového rámu. Ochranné nalepovací sítě proti hmyzu nabízíme v bílé a antracitové barvě. Pokud s vámi bydlí i domácí mazlíčci, zejména kočky a psi, doporučujeme síť právě v antracitové barvě, díky ní zůstane stále čistá.